◄ Werkplaats

Uw auto is toe aan een transmissie revisie of een gereviseerde automatische versnellingsbak? Dan kunt u bij ons terecht.  Daar hebben wij de beschikking over onderdelen, een gebruikte of nieuwe gereviseerde versnellingsbak voor alle automerken en uiteraard staan onze specialisten paraat. Natuurlijk kunnen wij ook uw huidige automatische versnellingsbak uitbouwen. In onze werkplaats wordt efficiŽnt en hard gewerkt om uw auto zo snel mogelijk voor u in orde te maken.

Een automatische transmissie die slechter begint op te schakelen en bij een constante snelheid blijft op- en terugschakelen, soms doorslipt en niet meer soepel door de versnellingen gaat en slecht reageert op het gaspedaal is niet langer een plezier om mee te rijden voor de bestuurder en de passagiers. Vaak wordt dan een revisie of vervanging van de hele  versnellingsbak als duur en enig alternatief aangeboden. Wij hebben echter zeer goede ervaringen met het behandelen van deze klachten.

Onze moderne, schone en ruime werkplaats met diverse bruggen zorgt ervoor dat wij altijd op volle kracht aan het werk kunnen. Snelheid en kwaliteit zijn gegarandeerd door de overzichtelijk indeling, professionele apparatuur en geschoolde, gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers.

Wij werken met de modernste gereedschappen. Zo kunnen wij uw automatische versnellingsbak problemen sneller verhelpen.
De werkplaats voldoet uiteraard aan de strengste milieu eisen. Wij willen u er ook op wijzen dat een goed functioneerde
versnellingsbak brandstof bespaart. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.